Hotel Diplomat Stockholm

Hotel Diplomat Stockholm
Hotel Diplomat Stockholm
Hotel Diplomat is een stijlvol en luxe hotel in het centrum van Stockholm aan de Nybroviken haven met een prachtig uitzicht over het water. Het Diplomat hotel biedt u een luxe verblijf vlakbij stadsparken, wandelpromenades, winkels en een bruisend uitgaansleven. Het pand in Art Nouveau stijl staat  ten midden van andere prachtige bouwwerken uit de tijd dat gebouwen nog ontworpen werden om er mooi uit te zien. Vanuit de haven neemt u eenvoudig één van de ferry’s naar andere delen van de stad.

Hotel Diplomat Stockholm

Dit familiaire hotel huist in een prachtig gebouw en ademt een bijzondere kunstlievende stijl uit. Het pand werd oorspronkelijk gebouwd als luxe paleis en is sinds 1966 een hotel. Vele werken van Zweedse kunstenaars zijn te bewonderen in de publieke ruimtes van het hotel.

Lichte en luxe kamers met uitzicht

Het Diplomat hotel heeft een ruime variatie aan luxe ingerichte kamers. Het hotel biedt éénpersoons kamers, tweepersoons kamers en suites. De kamers zijn licht van kleur en ingericht met designmeubels en merkbedden. Vele kamers hebben een balkon met een prachtig uitzicht over de haven en de stad. Op de kamer heeft u een nette badkamer, burea, zitgelegenheid, minibar, magazines en TV met video on demand. De meest luxe suite heeft tevens een eigen stoom sauna.

Restaurant en cocktailbar

Het hotel heeft een eigen restaurant waar ook de lokale bevolking graag een hapje komt eten. De keuken bereid traditioneel Zweedse en mediterraanse gerechten.

Hotel Diplomat heeft een eigen klassieke cocktailbar waar gezelligheid en goed gemixte cocktails de ingrediënten vormen voor een spraakmakende avond.

Retraite

Heerlijk ontspannen kunt u in de retraite van het hotel. Een ruimte die u apart kunt reserveren bij de receptie. U kunt zich terugtrekken en even volledig tot uzelf komen. In de retraite vindt u een sauna, een luxe douche met mozaïk inleg, comfortabele stoelen, een lounge, minibar en diverse exclusieve verzorgingsproducten. Apart te boeken zijn massages en lichaamsbehandelingen.

High end vergaderlocatie

Het hotel biedt voor de zakelijke reiziger tevens de mogelijkheid om vergaderingen en presentaties te faciliteren. De vergaderruimtes zijn voorzien van de laatste technieken en liggen natuurlijk op een super locatie in het centrum.