Castle House Inn

Castlehouse Inn Stockholm
Castlehouse Inn Stockholm

Castle House Inn is een goed, sfeervol en goed geprijsd hotel in het centrum van Stockholm. U verblijft in een fantastisch historisch pand in een middeleeuwse wijk van Stockholm. Het pand zelf stamt uit 1525, de straat uit 1461 en de kelders uit 1320.

Castle House Inn Stockholm

Het Castle Inn hotel is een sfeervol en knus hotel. Het is een goede mix tussen traditioneel en modern. Het hotel biedt ruim 50 kamers, waarvan enkele suites. Alle kamers zijn voorzien van goede bedden, een TV en bureau.

Voor een vroege checkin of late checkout biedt het hotel ruimte om bagage op te slaan zodat u zoveel mogelijk tijd in de stad kunt verbrengen.

De locatie van Castle House Inn

Verblijft u in Castle House Inn dan bent u als toerist direct op de plek waar u wilt zijn. U verblijft in een geweldige atmosfeer in het oude centrum, met de meeste bezienswaardigheden van de stad op loopafstand.

Het hotel staat in een rustige zijstraat van het Koninklijk paleis midden in de oude binnenstad. Vanaf het hotel bent u direct vlakbij winkelstraatjes, goede restaurants en gezellige cafeetjes.